Úžasné! Tvoje Miesto Na Seminári Je Potvrdené

Nasleduj kroky na tejto stránke, aby si sa ustil/a, že dostaneš zo semináru čo najviac

Spoznaj Tvoju Mentorku

Zuzana Banášová

Zuzana je podnikateľka, investorka a nezávislá mentorka bohatstva - pracuje ako na zvyšovaní príjmu dnes, tak aj na dlhodobom a trvalom bohatnutí.

Vďaka tomu sa v živote ona aj jej klienti môžu venovať tomu, čo milujú a vidieť ako im z roka na rok narastá majetok a tým aj možnosti pasívneho príjmu a finančnej slobody 

Tvoj Seminár Začína Čoskoro

"3veci, ktoré musíš vedieť, ak chceš mať Úspešný Online Biznis..."


Vysielanie prebehne v uzavretej facebookovej skupine "Podnikanie Po Lopate" keď časovač príde na 00:00! 

Uistite sa, že ste v tejto fb skupine ešte pre začiatkom seminára. Počas neho už nebude možné do skupiny vstúpiť. Pridajte sa kliknutím na tlačidlo nižšie a odsúhlasením podmienok skupiny.


Ako získať z tohto seminára čo najviac

Nasleduj tieto tipy, aby si dostal/a čo najviac z tohto semináru

Pridaj sa do špeciálnej FB skupiny, kde vysielanie prebehne - Uisti sa, že si sa do skupiny prihlásil/a skôr, ako vysielanie začne. Počas vysielania už nebude možné sa pripojiť ku skupine.
Uisti sa, že súhlasíš s podmienkami skupiny - Do skupiny ťa nepridám, ak si neprečítaš a neodsúhlasíš podmienky. Zároveň je to uistenie pre teba, že v skupine sa môžeš cítiť v pohode a môžeš rozprávať o svojich peniazoch, pretože chápem, že je to pre veľa z vás citlivá téma. 
Pozeraj seminár na Monitore Počítača alebo na Notebooku - Uisti sa, že sa ti podarí pozerať seminár naživo a na veľkej obrzaovke radšej ako na mobile.
Prines si pero a rob si poznámky! Budeme si ukazovať presné čísla počas prezentácie, tak bude lepšie, ak si ich zapíšeš a budeš vidieť pred sebou - čierne na bielom.
Vyhraď si okolo 1 až 1,5 hodiny času na celý smeinár - Zariaď si čas tak, aby si mal zo seminára naozaj najviac a vyhraď si tento čas pre teba a tvoje investovanie.
Vypni si všetko, čo by ťa mohlo zbytočne vyrušovať a urob si pohodu  - Viem, že život každého z nás je plný zaneprázdenia a vyrušení.
Ak si však vyhradíš čas pre nás, pre tvoje investovanie a zariadiš si to tak, aby ťa nič nerušilo a mal/a si pohodu, získaš z vysielania omnoho viac benefitov!
Tvoj Seminár Zadarmo Začína Čoskoro

© 2021, PeniazePoLopate.  All Rights Reserved.