Úžasné! Tvoje Miesto Na Workshop MAGNETIC BUSINESS OPENING
Je Rezervované

Nasleduj kroky na tejto stránke, aby si sa ustil/a, že dostaneš z workshopu čo najviac

KROK #2
Pridaj sa do FB skupiny


Dostala si email s viac info (pozri sa aj do spamu). Náš 3-dňový workshop bude prebiehať NAŽIVO vo FB skupine. 

Ak tvoja žiadosť o vstup do skupiny nebude schválená = workshop je plne obsadený alebo si nevyplnila otázky do skupiny potrebné k povoleniu prístupu!

Tréning začne 30.8.2021 (v pondelok) o 19:00hod. 

Uisti sa, že sa do skupiny pridáš hneď alebo aspoň o deň skôr. Teším sa na Teba.

Tento návod či tréning obsahuje obsah a materiály, na ktoré sa vzťahuje duševné vlastníctvo autorky. Neoprávnené šírenie môže mať právne dopady.

Zuzana Banášová nie je zodpovedná za Tvoje výsledky a Tvoju schopnosť vytvoriť si svoju prax, či zarábať peniaze a bohatnúť použitím jej stratégií, nápadov, informácí a nástrojov. Akékoľvek finančné čísla zmienené vo workshope, na tejto alebo ďalších stránkach zobrazujú koncepty a nemali by byť považované za priemerné zárobky, výsledky či sľuby k súčasným a budúcim výsledkom. Vždy všetko konzultuj so svojim právnikom, účtovníkom či profesionálnym poradcom predtým, než zareaguješ na tieto alebo akékoľvek iné informácie k zmene životného štýlu, biznisu alebo financií. Ty sám/sama si zodpovedný/á za svoj život a svojou registráciou na toto podujatie súhlasíš s tým, že nie sme zodpovední za Tvoje rozhodnutia, akcie a výsledky a to nikdy a za žiadnych okolností. 


Táto stránka nie je súčasťou Facebookovej stránky či Facebook Inc. Táto stránka nie je podporovaná Facebookem. Facebook je ochranná známka patriaca Facebool Inc.


© 2021 - Zuzana Banášová. Všetky práva vyhradené.