Počiatočný vklad
Mesačné prispievanie
Prispievanie
Priemerný mesačný výnos
Počet mesiacov

Táto investícia sa oplatí
-

*Cashflow Wheel je systém investovania Zuzany Banášovej, do ktorého sama dospela svojimi skúsenosťami a investovaním s vlastnými peniazmi a sama ho využíva takisto ako aj desiatky jej spokojných klientov

Investičná Kalkulačka
Cashflow Wheel 🎡💸

1. Zadaj sumu, ktorú chceš investovať DO KALKULAČKY VĽAVO (resp. pre mobily HORE nad týmto textom) - tu upozorňujem, že má zmysel investovať, ak máš na investovanie na začiatok aspoň 2.500€+, (s 20-kami prosto Cashflow Wheel nepôjde).

2. Počet mesiacov: Odporúčam pozrieť si najprv 1, 2 & 3 mesiace, následne pol roka (6m) & 1 rok (12m), 2 roky (24m) či 5 rokov (60m). Pre prehľad ako Cashflow Wheel pracuje na základe zloženého úroku (ak mi nerozumieš, je to v poriadku - jednoducho, po lopate povedané každý mesiac sa ti zisky zvyšujú, teda zisk z investície bude z mesiaca na mesiac vyšší a vyšší).

3. Výsledok: 506,285€ = 506.285€ (teda BODKA / čiarka tu oddeľuje tisíce) 

5.000€ investovaných na 5 rokov bez prikladania vkladov

Chceš aj ty takéto výsledky?
Ukážem ti ako vo Workshope👇

ŠPECIÁLNY 3-DŇOVÝ LIVE WORKSHOP so ZUZANOU BANÁŠOVOU,

 ak CHCEŠ TVOJE ÚSPORY PREMENIŤ NA PASÍVNE PRÍJMY ...

a vybudovať Trvalé Bohatstvo👇


Vysvetlivky:

Cashflow Wheel - Kolo pasívnych príjmov, teda keď peniaze pracujú pre Teba a točíš ich tak, aby si rozdelil/a riziko a získaval/a každý mesiac viac a viac peňazí, aby si dosiahol/a sumu, ktorú chceš každý mesiac mať a začal/a ju vidieť na tvojom účte

Royal PPL Academy  - naše hnutie, akadémia, škola. Vedieme ťa krok za krokom z bodu 0. (neviem o investovaní nič & ani tá moja finančná gramotnosť nie je slávna) cez 1. a 2. ročník spokojného investora, ktorému sa zhodnocuje majetok 30-120% ročne po šikovného tradera, ktorí s prehľadom spraví 10-ky % každý mesiac.

Pasívny Príjem - niečo, čo je z veľkej časti imaginárne, ale možné!! Všetci ho chcú. Málokto je však ochotný máknuť viac dnes a investovať, aby mal pasívny príjem zajtra.

Royal Invest Academy - program, kde vzdelávame ako na zhodnocovanie peňazí 30-120% ročne, podľa toho aká stratégia ti sadne, ako na pasívny príjem & rast konta bez požieračov tvojho zisku (a kde zdieľam to, čo zarába mne)

Workshop prebehne od pondelka 22.5. do piatku 26.5.2023

Cashflow Wheel: 
Sprav z 1000ky -> 2.000€!


Daj si 2-3 mesiace a my ti za tento čas zmeníme život vďaka investovaniu!

Janka, 23, študentka, začínala s 1000€ a dnes má 2032,54€.


Pavol, 42, elektrikár, mal 3000€ a vstúpil do Cashflow Wheel 6. januára 2023 a v máji 2023 mal 5.606,68€ na svojom konte.

Teda znamená to, že napriek inflácii a zvyšovaniu cien aj 10-20% mu jeho 1000ka narástla za 4 mesiace skoro na 2.000€.

A ak by si už momentálne začal vyplácať mesačný cashflow, môže ho mať vo výške 504,60€. Chceš to aj ty?


Jaroslav, 46, podnikateľ, rozdelil svoje peniaze a tu začínal s 2x 10.000€ a riadi si aj priemerné riziko aj nízkorizikové investovanie.

Po 5 mesiacoch (Dec 22 - zač.  Mája 2023) mal na svojom konte 27 492,52€ a dnes už je v jeho bank konte pravidelne každý mesiac 1.916,87€ mesačne. 


Toto je ozajstný Game Changer na trhu.


Chceš mať aj ty takéto výsledky?

Zober si tvoje peniaze a rozhodnutia naspäť do tvojich rúk!


Upozorňujem: Musíš začať, venovať si 2-3 mesiace, aby si to raz roztočil/a a potom so mnou takéto výsledky budeš mať aj ty! Následná správa trvá účastníkom tri až štyri hodiny týždenne, niekedy dokonca mesačne.

Vstup je zakázaný ľuďom, ktorí sa ľutujú a ochkajú, myslia si, že pozretím videa sa im čarovne vytvorí konto & majú milión výhovoriek namiesto činov!


Obmedzená kapacita 300 miest pre vstup!

! POZOR: Ako prvé sa pozrime, či to pre Teba je a ušetrime si čas. Pretože čas & energia je pre mňa dnes to najdôležitejšie. 👇

✖️PRE KOHO TO NIE JE:

Ak si myslíš, že sa milionárom staneš cez noc.
Chceš dosiahnuť jeden pasívny príjem, aby si mohol skončiť v práci, lebo sa ti nechce a vyložiť si nohy na stôl, aby si čumel celé dni na Netflix. 

... ak je toto to, čo hľadáš, kľudne si ušetri čas a opusti túto stránku. Bez práce to v živote fakt nejde. Ide o to, aby si sa nezodrel/a a peniaze ti zoberú veľkú časť námahy z pliec. 

✔️ PRE KOHO TO JE:

Toto je pre ľudí, ktorí zarábajú peniaze, dokážu zarobiť viac ako minú a chcú, aby tieto peniaze zarábali pre nich a zabezpečili si vďaka tomu o pár rokov Trvalé Bohatstvo (ang. Generational Wealth - máš viac ako dokážeš minúť).
Investuješ - si +/- na jednom mieste, kde sa ti darí, ale len trochu. 
Chceš roztočiť Cashflow Wheel a mať postupne niekoľko Pasívnych Príjmov, z ktorých ťa časť bude živiť a časť budovať Bohastvo.
Si pripravený/á na Milionaire Mindset, teda naučiť sa rozmýšľať a rozhodovať ako milionári.
... a ak si na tejto stránke a jednoducho to s tebou rezonuje.

ČO ŤA NA WORKSHOPE 
"CASHFLOW WHEEL: SPRAV Z 1000ky 2.000€" ČAKÁ?


1. Deň:

Janka, 23, študentka, začínala s 1000€ a dnes má 2032,54€. Ukážem ti ako môžeš aj ty.

2. Deň:

Pavol, 42, elektrikár , mal 3000€ a vstúpil do Cashflow Wheel 6. januára 2023 a v máji 2023 mal 5.606,68€ na svojom konte.

3. Deň:

Jaroslav, 46, podnikateľ, v CW začínal s 2x 10.000€ a dnes má 27.492,52€ a zarába mu mesačne 1.916,87€.

👇

Teším sa na Teba na tréningu!

Tento návod či tréning obsahuje obsah a materiály, na ktoré sa vzťahuje duševné vlastníctvo autorky. Neoprávnené šírenie môže mať právne dopady.

Zuzana Banášová nie je zodpovedná za Tvoje výsledky a Tvoju schopnosť vytvoriť si svoju prax, či zarábať peniaze a bohatnúť použitím jej stratégií, nápadov, informácí a nástrojov. Akékoľvek finančné čísla zmienené vo workshope, na tejto alebo ďalších stránkach zobrazujú koncepty a nemali by byť považované za priemerné zárobky, výsledky či sľuby k súčasným a budúcim výsledkom. Vždy všetko konzultuj so svojim právnikom, účtovníkom či profesionálnym poradcom predtým, než zareaguješ na tieto alebo akékoľvek iné informácie k zmene životného štýlu, biznisu alebo financií. Ty sám/sama si zodpovedný/á za svoj život a svojou registráciou na toto podujatie súhlasíš s tým, že nie sme zodpovední za Tvoje rozhodnutia, akcie a výsledky a to nikdy a za žiadnych okolností. 


Táto stránka nie je súčasťou Facebookovej stránky či Facebook Inc. Táto stránka nie je podporovaná Facebookem. Facebook je ochranná známka patriaca Facebool Inc. 


Informácie k spracovávaniu osobných údajov

© 2023- Zuzana Banášová & ROYAL PPL s.r.o.  Všetky práva vyhradené.

Zuzana Banášová 2018 - 2023 © Peniaze Po Lopate | Kontakt: podpora@peniazepolopate.sk | Ochrana osobných údajov | Obchodné podmienky

Chyť si Svoje Miesto! 

Zadaj svoje Meno a Email pre vstup do tréningu ZADARMO!

Vaše osobné údaje (email, mobil) sú u mňa (Zuzana Banášová) v bezpečí. Budú spracovávané na základe mojich zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú z aktuálnej a platnej slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla dávate súhlas s týmto spracovaním a s prijímaním emailov . Na obdobie maximálne 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, kliknutím na link na konci každého emailu.

Close